FORHANDLER


Er du forhandler af ét eller flere af vores brands, eller ønsker du at forhandle et af vores brands? Kontakt os, og se hvad vi kan tilbyde jer.

Ekspertise i beauty brands

Vi vælger at arbejde med brands, der kan bringe relevante, kvalitative, unikke og innovative produkter til markedet. Aktører på markedet og e-handel kræver at vi tilbyder stærke koncepter og at brandstrategien bliver udført med disciplin. Vi ønsker at støtte og styrke vores forhandleres tilbud til forbrugerne. I nogle tilfælde skaber vi nye kategorier i detailmiljøet, og vi gør det gennem innovative tilgange. 

Sofistikerede forhandlere

Vi tilfører værdi til processen ved at være brandeksperter og på sammen tid have indsigt i forbrugernes behov og tidens trends. Vores forhandlere arbejder på sofistikerede digitale platforme, som ikke længere er enkelte. Vi vil gerne skabe resultater og være på de mest digitale og avancerede platforme. Fremtiden er utrolig spændende, og vi ønsker ikke at sprinte med sporadiske og opportunistiske initiativer eller ideer, vi vil være maratonløbere der er her på den lange bane og har langsigtede mål.
 

Vil du vide mere?


Vi er altid interesseret i nye forretningsmuligheder. Kontakt os, og lad os se hvad vi kan tilbyde hinanden.